Thermosmart, kleine online-thermostaat wordt 2 oktober gelanceerd

Thermosmart, kleine online-thermostaat wordt 2 oktober gelanceerd

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Thermosmart

Tijdens onze Domotica-week hebben wij al een uitgebreid artikel gewijd aan de Thermosmart. Deze thermostaat is verbonden via WiFi en kan dus overal en altijd worden ingesteld en worden aangepast. De Thermosmart vervangt de huidige thermostaat, waardoor nieuwe draden trekken niet nodig is. De thermostaat is op afstand in te stellen via een webportal of via mobiele applicaities voor Android en iOS en het is mogelijk om meerdere gebruikers toegang te geven, bijvoorbeeld jij en je partner. Je kunt een wekelijkse agenda invoeren, afgestemd op werktijden bijvoorbeeld, maar het is uiteraard ook mogelijk om de thermostaat anders in te stellen, als je plotseling een dagje thuiswerkt of eerder thuis komt.

Compatibiliteit

Deze slimme thermostaat kan de CV-ketel op twee manieren aansturen, via Aan/Uit of via het nieuwere OpenTherm-protocol. Welk protocol jouw CV-ketel gebruikt en welke aansluitingen je van die CV-ketel nodig hebt om de Thermostart aan te sluiten is natuurlijk verschillend. Daarom heeft de start-up ook een document online gezet, waar je dit kunt checken. De Thermosmart werkt met elke leverancier en er is geen abonnement nodig.

Lancering

De lancering van deze thermostaat is aanstaande en zal plaatsvinden op 2 oktober tijdens de Dwaze Dagen in de Bijenkorf. Met de campagne 'Mooi.Makkelijk' moet de Thermosmart aan de man worden gebracht en daarna zal een introductiecampagne starten die viraal en via print wordt voortgezet.

Beschikbaarheid

De Thermosmart is via de website van het bedrijf te koop, maar is op moment van schijven uitverkocht. De adviesprijs van het product bedraagt € 250 en de levertijd staat op oktober, maar als je de kortingscode 'VOORVERKOOP' invoert tijdens het bestellen, gaat er € 22,50 van deze prijs af.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk