Teufel kondigt Airy TWS oordopjes aan: focus op geluid en comfort

Teufel kondigt Airy TWS oordopjes aan: focus op geluid en comfort

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Teufel heeft zojuist een nieuw paar Bluetooth-oordopjes aangekondigd. De oordopjes moeten zich onderscheiden door een lange batterijduur, goed draagcomfort en krachtig geluid. Volgens het Duitse bedrijf zijn de Airy TWS-oortjes zelfs het neusje van de zalm als het om de twee laatst genoemde punten gaat. Dit hebben de nieuwe oordopjes te bieden.

Teufel Airy TWS

Teufel heeft vandaag een nieuwe set oordopjes gelanceerd, zo laat het bedrijf uit Berlijn in een persbericht weten. De Airy TWS-oordopjes - zoals het setje gaat heten - moeten zich volgens Teufel voornamelijk gaan richten op draagcomfort en het geluid. Dit zouden ze onder andere voor elkaar gaan krijgen door de lineaire HD-drivers met grote membranen. Dit moet volgens Teufel zorgen voor een nauwkeurige weergave van hoge- en middentonen en een vol basgeluid. Daarnaast beschikken de oortjes over speciaal gevormde eartips die gemaakt zijn van antibacteriële siliconen. De eartips zijn in vijf maten verkrijgbaar waardoor er voor iedereen een geschikte maat moet zijn.

De oordopjes beschikken helaas niet over active noise cancelling (ANC). Volgens Teufel sluiten de oortjes echter passief wel voldoende af om muziek goed te blijven horen.

Accu en waterdichtheid

Als we verder naar de specificaties van de Teufel Airy TWS kijken, dan zien we dat ze spatwaterdicht zijn. Ze hebben namelijk een IP-rating van IPx3 meegekregen. Sporten of muziek luisteren in de regen zou dus geen probleem zijn.

Gerelateerde artikelen

De accu van de oortjes zou met één oplaadbeurt zes uur mee moeten gaan, met de oplaadcase kom je in totaal tot 26 uur. De weergave van het batterijniveau is te bekijken in de Android-app van het bedrijf of te zien aan de lichtjes op de oplaadcase. De Airy TWS zijn daarbij via aanraakbediening te gebruiken. Hierdoor kun je onder andere het volume regelen, oproepen beantwoorden en muziek afspelen en/of pauzeren.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Airy TWS zijn per direct beschikbaar op de website van de fabrikant. Het setje is verkrijgbaar in de kleuren 'Steel Blue', 'Pale Gold', 'Night Black' en 'Silver White' voor een prijs van 99 euro. Op een later moment zullen de oplaadcase en de linker- en rechteroordop ook los te koop zijn. Dit kan handig zijn voor mensen die één van deze onderdelen is verloren, zij hoeven dan niet meteen een geheel nieuw setje te kopen.

Teufel kondigt Airy TWS oordopjes aan: focus op geluid en comfort

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk