Terugkerende problemen bij At a Glance want Google Weer-widget blijft stuk

Terugkerende problemen bij At a Glance want Google Weer-widget blijft stuk

In september kreeg Google Weer een nieuw Material You-ontwerp. Kort na deze update verscheen echter een eigenaardige bug die ervoor zorgde dat de oude gebruikersinterface laadde als je klikte op de At a Glance-widget . Dit is vandaag gelukkig opgelost, maar er zijn wel nog steeds andere bugs.

Terugkerende problemen

In 2021 kregen alle Google-apps een nieuw ontwerp in Material You-stijl, maar bij Google Weer duurt het iets langer. De eerste versie van het nieuwe design verscheen in mei en werd daarna in september op grote schaal uitgerold. Het duurde echter niet lang voor er een probleem tevoorschijn kwam. In november was er een bug waarbij het drukken op de temperatuur in de At a Glance-widget de oude Google Weer-interface zou openen. Het probleem was in eerste instantie opgelost, maar keerde daarna weer terug.

Deze bug is twee maanden een probleem, maar hij is vanmiddag eindelijk verholpen. De fix voor de At a Glance-widget verloopt via een server-side update en is er voor nu alleen nog voor bètagebruikers. De oplossing is namelijk door verschillende mensen opgemerkt in de 13.4 bètaversie van de Google-app.

Nog steeds niet helemaal in orde

Deze bug was helaas niet het enige voorkomende probleem. De 4×2 Weer-widget is nog steeds kapot. Het tikken op de rechthoekige vorm doet absoluut niets. De langwerpige 3×3-versie blijft wel Google Weer openen.

Ten slotte heeft Google nog steeds het probleem met de verkeerde tweedaagse voorspelling niet opgelost. In de screenshots hieronder kan je zien dat 'maandag' eigenlijk verwijst naar de minimum en maximum temperatuur van dinsdag, terwijl 'dinsdag' de voorspelling voor woensdag is. Deze bug bestaat al sinds eind oktober.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google Weer? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Google
De Google-app op telefoons is een van de meest gebruikte apps. Niet alleen bevat het Google Zoeken, maar ook Google Assistent, je Google-account, herinneringen, zoek ..

Meer info

Lees meer over:
Weer Google

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties