Telegram 6.2 komt met video-editor, trending gif'jes en meer

Telegram 6.2 komt met video-editor, trending gif'jes en meer

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Telegram 6.2

In 2015 voegde Telegram een fotobewerker toe aan zijn berichten-app, waarmee je de kwaliteit van je afbeeldingen kunt verbeteren en er tekeningen, stickers en tekst aan kunt toevoegen. Nu breidt Telegram de fotobewerker uit met ondersteuning voor geanimeerde stickers en het bewerken van video's.

Zo kun je met twee tikken automatisch de kwaliteit van je video's verbeteren of handmatig allerlei instellingen aanpassen, zoals helderheid of verzadiging, totdat je innerlijke Kubrick helemaal tevreden is. Met de nieuwe editor kun je naast het aanpassen van contrast- en helderheidsniveaus, ook tekst en geanimeerde stickers toevoegen en zelfs tekenen om delen van de video te markeren. De nieuwe functie voor geanimeerde stickers is ook beschikbaar voor foto's.

Bekijk het filmpje hier

Trending gif'jes

Andere nieuwe functies zijn onder meer een verbeterd gif-paneel. Er is nu een sectie met trending gif'jes en er zijn op emoji gebaseerde tabbladen. De gif'jes laden nu ook sneller in het scherm, zodat je sneller een passend plaatje hebt gevonden. De animaties voor het verzenden, bewerken en verwijderen van berichten zijn daarnaast vloeiender geworden. Als laatste is er verbeterde cachebeheer aan de app toegevoegd.

Bekijk het filmpje hier

Beschikbaarheid

Telegram 6.2 is nu beschikbaar in de Play Store. Je kan de update via de knop hieronder downloaden naar je telefoon. Wat vind jij van deze nieuwe mogelijkheden? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Telegram

Telegram

Wat is Telegram? Telegram is een cloud-gebaseerde chatapp voor mobiel en desktop met een focus op veiligheid en snelheid. Alle berichten worden van het begin tot het ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk