Bijzondere vouwbare telefoon met uitvouwbaar toetsenbord duikt op in video

Bijzondere vouwbare telefoon met uitvouwbaar toetsenbord duikt op in video

Samsung/TCL video

Het is Fold Universe die een video op YouTube heeft gepost met daarin een vouwbare telefoon. Hij noemt de Galaxy Z Fold 3 als mogelijke kandidaat maar het zou ook een prototype van TCL kunnen zijn.

De telefoon komt wel met een heel ander scherm dan de oprolbare TCL-telefoons die we in deze video tegenkwamen. Het apparaat is een stuk groter dan de Galaxy Z Fold 2 en vouwt als een boek, maar daar blijft het niet bij. Er is nog een vouwmechanisme aan de rechterzijde dat een virtueel toetsenbord bevat. De maker van de video schuift vervolgens vanaf de onderkant een plastic onderdeel cover over het toetsenbord. Hierdoor zal het typen realistischer moeten aanvoelen.

De voorzijde van de foldable bevat een voorkantvullend scherm met daar bovenin een zeer grote camera-module. Daarnaast lijkt het om een zeer groot device te gaan dat je kunt vergelijken met een grote tablet.

Uiteraard gaat dit om een prototype waarvan niet duidelijk is of deze in de huidige vorm in productie gaat. Het is ook niet bekend of TCL deze schermen aan een andere fabrikant zoals Samsung gaat verkopen, of dat het bedrijf dit product zelf op de markt brengt.

Wat ons betreft is het een bijzonder ontwerp voor een vouwbare telefoon, maar zou het werken in de praktijk? Wat vinden jullie? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Foldables

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties