Teaset Carl Pei de eerste Nothing-smartphone?

Teaset Carl Pei de eerste Nothing-smartphone?

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op Twitter teaset Carl Pei de oprichter van het nieuwe techbedrijf Nothing de komst van een eerste telefoon van het merk. Dat doet hij in een reeks cryptische tweets waar ook de Twitter-accounts van Android en Snapdragon op reageren.

Nothing-telefoon

Car Pei, de medeoprichter van OnePlus stapte eind 2020 op bij de smartphonefabrikant. Hij begon een nieuw avontuur en richtte het bedrijf Nothing op dat inmiddels een paar draadloze oortjes uitbracht en de failliete failliete smartphonemaker Essential overnam.

Alles wees erop dat Nothing straks ook eigen smartphones zal verkopen en als we een paar tweets van Carl Pei erbij nemen, dan lijkt zijn bedrijf daar ook volop aan te werken. Hij schreef laatst een tweet met de boodschap: "Terug bij Android" en meteen volgden al even cryptische reacties van de officiële Android- en Snapdragon-accounts op Twitter. Eén ervan is een bekende meme die doet uitschijnen dat het om een samenwerking gaat.

Dat klinkt misschien nog allemaal vrij cryptisch en speculatief, maar vorige week kwam Carl Pei ook al met een opmerkelijke reactie. Eerst stelde hij de vraag: "Wat is jouw favoriete OS dat op Android is gebaseerd en waarom?". Toen iemand zijn mening vroeg, antwoorde hij met: "Daar kom je snel genoeg achter".

Wat weten we al?

Voorlopig valt er nog niets zinnig te zeggen over de kenmerken en specificaties van een aankomende Nothing-telefoon. Vorig jaar kon 91Mobiles al vertellen dat er in het begin van 2022 een Nothing-telefoon verschijnt. Het zou gaan om een toestel met een Snapdragon-processor.

De populairste artikelen over Nothing

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk