'TCL lanceert telefoon met uitschuifbaar scherm dat in tablet verandert'

'TCL lanceert telefoon met uitschuifbaar scherm dat in tablet verandert'

TCL's uitschuifbare smartphone

TCL liet in het verleden al weleens opmerkelijke concepten zien van vouwbare schermen die op alle mogelijke manieren vouwen, maar dit keer zijn er een renders gelekt van een afgewerkt product dat van een andere schermtechnologie gebruikmaakt. Het was CNET die de renders naar buiten bracht. We krijgen een mysterieuze telefoon te zien met een scherm dat uitschuift tot een groter formaat. We hebben een gelijkaardige manier om je schermgrootte uit te breiden nog niet eerder gezien.

Alle details over dit toestel ontbreken volledig, van de naam tot de specificaties ervan, maar het lijkt erop dat de TCL-telefoon binnenin zijn behuizing een deel van een vermoedelijk tweede scherm houdt dat vervolgens tevoorschijn komt als je de telefoon openschuift langs de rechter zijkant. We zien daar een duidelijke scheidingslijn in de behuizing. Hoe de schermen naar behoren functioneren met het hele uitschuifsysteem is een raadsel. Vermoedelijk zal de scheidingslijn tussen de schermen ook zichtbaar blijven bij het gebruik van de telefoon.

Renders van het toestel

Lancering op MWC?

TCL had op het Mobile World Congress (MWC) een persconferentie gepland en vermoedelijk kregen we daar normaal gezien deze telefoon te zien. Alleen is MWC dit jaar afgelast omwille van bezorgdheden rond het coronavirus. Het is niet duidelijk of en wanneer we deze telefoon nog gaan zien. Het is ook niet bekend of hij bedoeld was als een concepttoestel of een product dat klaar is voor consumenten. Wat denk jij van het apparaat dat je op deze renders ziet? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
TCL

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties