'TCL kondigt Androidtelefoon met lichtgevende achterkant aan op MWC'

'TCL kondigt Androidtelefoon met lichtgevende achterkant aan op MWC'

Lichtgevende leds

De leds op de achterkant van het vermeende toestel kunnen oplichten op de maat van de muziek die wordt afgespeeld. We zien het meteen voor ons dat de leds geleidelijk oplichten bij notificaties of een binnenkomende oproep. Helaas is verder niets bekend over de werking van deze oplichtende achterkant, hoe de leds oplichten of het effect ervan op de accuduur. Het toestel zou draaien op een MediaTek-processor met acht kernen draaien en verder een 13 megapixelcamera met dual-led flitser krijgen. Daarbij zouden verschillende hoesjes kunnen worden aangeschaft die elk andere lichtpatronen weergeven.

Het Chinese TCL is sinds afgelopen jaar verantwoordelijk voor de productie van BlackBerry-toestellen. Zo werd de BlackBerry DTEK50 al door het bedrijf ontworpen en geproduceerd en ook voor de BlackBerry Mercury heeft dit bedrijf een licentie gekregen. Ook het Franse Alcatel besteedt de productie van toestellen uit aan TCL. Een voorbeeld daarvan is de Alcatel Idol 4, een middenklasser die vorig jaar tijdens de Mobile World Congress werd aangekondigd. Tijdens deze telecombeurs kunnen we dus behoorlijk wat Androidtoestellen met verschillende merknamen tegenkomen, die gefabriceerd zijn door het Chinese TCL. Een Alcatel Idol 5, maar ook de BlackBerry DTEK70 beter bekend onder de codenaam Mercury liggen in de lijn der verwachting.

TCL zou dit toestel met oplichtende leds op de achterkant tezamen met nog vier toestellen op de MWC presenteren aan het publiek. Deze 4 dagen durende beurs begint op 27 februari en Androidworld zal hier ook aanwezig zijn. Wat vind jij van oplichtende leds op een Androidtoestel?

Bron: Tweakers

Alcatel Idol 4
2610 mAh
5.2 inch - 1080 x 1920 px
16 GB
Snapdragon 617

Meer info

Alcatel Idol 4
2610 mAh
5.2 inch - 1080 x 1920 px
16 GB
Snapdragon 617

Meer info

Lees meer over:
Alcatel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties