T-Mobile maakt Go-abonnementen goedkoper met vernieuwde T-Mobile Samen

T-Mobile maakt Go-abonnementen goedkoper met vernieuwde T-Mobile Samen

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

T-Mobile Samen

Met T-Mobile Samen zit je samen met vrienden, bekenden of familie in een groep. Deze is aan te maken via My T-Mobile en bestaat uit maximaal zes deelnemers. Deze kunnen onder andere gratis onderling bellen en kiezen voor een 'extraatje'. Dit kunnen bijvoorbeeld T-Mobile-punten zijn, extra data, maar ook een directe factuurkorting.

Toen T-Mobile Samen werd geïntroduceerd in 2016, was de maximale korting € 2,50 per maand. Daar gaat nu verandering in komen: de maximale korting is vanaf nu 5 euro per maand. Hierbij is er wel één voorwaarde: in de groep moeten in totaal drie mensen zitten met een abonnement van T-Mobile. Als dat het geval is, krijgen alle Go-leden een korting van 5 euro per maand op hun abonnement.

Go Unlimited en andere Go-abonnementen

Begin 2017 werden er nieuwe abonnementen geïntroduceerd, waaronder Go Unlimited. Dit abonnement had 'alles' onbeperkt. Dat wil dus zeggen dat je in Nederland onbeperkte data kunt gebruiken, maar ook onbeperkt kunt bellen en sms'en. Dit zelfde geldt voor de een groot aantal Europese landen: hier kun je onbeperkt gebruik maken van je data, sms en belminuten.

Dit abonnement wordt aangeboden voor 35 euro, maar met de vernieuwde T-Mobile Samen, is dit 30 euro per maand. Dit is voor een dergelijke SIMOnly-abonnement een bijzonder laag maandbedrag.

Ook op de andere Go-abonnementen ontvang je tevens deze korting van 5 euro als je aan de voorwaarden van T-Mobile Samen voldoet. Heb je geen drie Go-abonnementen in je groep zitten, dan blijft de korting gewoon € 2,50. Hier een volledig overzicht van de abonnementen van T-Mobile,

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk