T-Mobile lanceert unlimited-abonnement met Netflix en Videoland

T-Mobile lanceert unlimited-abonnement met Netflix en Videoland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

T-Mobile gaat een unlimited-abonnement met 5G voorstellen dat gebundeld komt met een abonnement op Netflix en Videoland. 'Unlimited 5G & Entertainment' zo zal het pakket heten, en het is beschikbaar vanaf 50 euro per maand. We bespreken wat je daarvoor krijgt.

T-Mobile Unlimited 5G & Entertainment

Er is een nieuw abonnement bij T-Mobile, speciaal voor wie houdt van videostreamingsdiensten. Het gaat om een variant van het Unlimited-abonnement dat onbeperkt 5G internet biedt voor 35 euro. Je krijgt nu voor 15 euro extra een abonnement op Videoland en Netflix erbij, dat zegt de provider in een persbericht.

Het gaat om een 'Standaard'-abonnement van Netflix waarmee je in een Full HD-resolutie kan kijken, en dat op maximaal twee schermen tegelijk. Dat is abonnement kost normaal gezien 11,99 euro per maand en is beter dan het goedkoopste 'Basic'-abonnement waarmee voor 7,99 euro slechts op één scherm in standaarddefinitie kan kijken.

Gerelateerde artikelen

Daarnaast kan je ook gebruikmaken van 'Videoland Plus', dat is het reclamevrije abonnement dat je voor 7,99 euro per maand op twee schermen laat kijken. "We zien dat de combinatie van twee diensten, waarvan een lokale, steeds populairder wordt", zegt Lucien Brouwer, chief marketing officer van RTL. "Door met T-Mobile dit product te ontwikkelen, komen we de klant tegemoet in haar wens om diensten te kunnen bundelen met alle daarbij behorende voordelen. Volgens ons een trend die we vaker gaan zien in de toekomst."

T-Mobile Unlimited en Entertainment (50 euro per maand):
  • Onbeperkt internet in NL + 21 GB in EU
  • Onbeperkt bellen in NL + 120 min. van NL naar EU
  • Onbeperkt SMS
  • Inclusief 5G
  • Inclusief Netflix Standaard
  • Inclusief Videoland Plus

Meer informatie hier

T-Mobile Unlimited (35 euro per maand)
  • Onbeperkt internet in NL + 21GB in EU
  • Onbeperkt bellen in NL + 120 min. van NL naar EU
  • Onbeperkt SMS
  • Inclusief 5G

Meer informatie hier

4,98 euro voordeel

Door je telefoonabonnement samen met de streamingdiensten te nemen doe je een prijsvoordeel van 4,98 euro per maand vergeleken met wanneer je alles los van elkaar neemt. Je kan ook instappen als je al geabonneerd bent op één van deze streamingdiensten. Verder heeft het abonnement ook alle kenmerken van het bestaand Unlimited-abonnement van T-Mobile. Abonnees krijgen onbeperkte belminuten en internet in Nederland met ondersteuning voor 5G. In de rest van Europa kan je dan 21 GB gebruiken en 120 minuten lang bellen.

Wat denk jij van het telefoonabonnement waarbij je ineens twee streamingdiensten in huis haalt? Kan dit jouw overtuigen om nu met één van deze diensten aan de slag te gaan, terwijl je dat vroeger niet deed? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Netflix

Netflix

Wat is Netflix? Netflix is een streamingdienst die in september 2013 in Nederland gelanceerd is. Je kan met een Netflix-abonnement onbeperkt films, series, documentai ..
Videoland

Videoland

Wat is Videoland? Videoland is een online videodienst met groot aanbod aan series en films van eigen bodem én internationaal. Bij Videoland kijk je waar en wann ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk