T-Mobile is nu de grootste mobiele provider in Nederland

T-Mobile is nu de grootste mobiele provider in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Simpel is vanaf vandaag officieel onderdeel van T-Mobile Nederland. Daardoor is T-Mobile nu met 6,7 miljoen mobiele klanten de grootste mobiele provider in Nederland.

T-Mobile grootste mobiele provider

Vorige maand gaf de Autoriteit Consument en Markt (ACM) toestemming aan T-Mobile om Simpel over te nemen. Vandaag is de provider officieel onderdeel van T-Mobile Nederland en door de samenvoeging is T-Mobile nu ook de grootste mobiele provider in Nederland. Voor klanten van Simpel verandert er overigens niets. De circa 1 miljoen Simpel-klanten maakten al jarenlang gebruik van het T-Mobile-netwerk van Nederland.

Gerelateerde artikelen

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland noemt de overname een belangrijke stap in de mobiele markt: “Maar, ook als grootste mobiele speler zetten we onze marktstrategie als uitdager door. Klanten mogen van ons blijven verwachten dat we scherp blijven concurreren in alle marktsegmenten en op alle fronten. Op vast internet zijn we zeker nog niet waar we willen zijn. Ons volgende doel is deze markt opschudden."

Simpel werkte bij zijn oprichting nog met het netwerk van KPN, maar in 2010 volgde al een overname door T-Mobile waardoor Simpel overschakelde naar dat netwerk. Vervolgens heeft Simpel zich in vier jaar later uitgekocht en werd het weer een zelfstandig bedrijf, al bleef het wel gebruikmaken van het netwerk van T-Mobile. Nu komt Amsterdamse Simpel opnieuw onder de vleugels van de grotere provider terecht. Simpel heeft zo'n 20 weknemers en ongeveer 1 miljoen klanten.

Ben jij klant van T-Mobile of van Simpel? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

My T-Mobile - Nederland

My T-Mobile - Nederland

Deze applicatie sluit aan op de My T-Mobile-site die T-Mobile aanbiedt, ook hier kun je alle info vinden die je nodig hebt. Natuurlijk is dat een stuk makkelijker me ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk