T-Mobile Go Unlimited-klanten krijgen toegang tot 5G

T-Mobile Go Unlimited-klanten krijgen toegang tot 5G
T-Mobile geeft klanten met een T-Mobile Go Unlimited-abonnement op termijn toegang tot het 5G-netwerk. Hiervoor hoeven zij niets extra te betalen.

T-Mobile en 5G

KPN, Vodafone en T-Mobile bieden momenteel al 5G-ready-abonnementen voor klanten aan die gebruik kunnen maken van het 5G-netwerk zodra dit in Nederland klaar beschikbaar is. Voor T-Mobile is dat het Unlimited Plus-abonnement dat sinds begin dit jaar beschikbaar is en voegt daar nu ook het Go Unlimited-abonnement aan toe. Dat meldt de provider aan Tweakers.

[readmore articles="206664"]

Een woordvoerder van T-Mobile laat het volgende weten: "Klanten zullen toegang hebben tot 5G zodra het 5G-netwerk actief wordt, ze een 5G-toestel hebben en zich bevinden in een 5G-dekkingsgebied."

T-Mobile lifestyle

Bestaande en nieuwe klanten

Bestaande klanten met een Go Unlimited-abonnement krijgen dus ook toegang tot het 5G-netwerk. Ook nieuwe klanten die vanaf nu een Unlimited-abonnement afsluiten, krijgen toegang tot 5G. Abonnementen voor tablets zullen niet van deze maatregel profiteren en blijven gebruik maken van het huidige 4G-netwerk.

T-Mobile wil nog dit jaar een landelijk dekkend 5G-netwerk aanbieden, zodra de eerste frequentiebanden voor het 5G-netwerk geveild zijn. Vodafone is zelfs al gestart met de uitrol van het 5G-netwerk in Nederland, maar maakt hiervoor nog gebruik van 4G-frequenties. T-Mobile heeft besloten deze aanpak niet te volgen.

Voor meer informatie over de Go Unlimited- en Unlimited Plus-abonnementen kun je hier terecht.

Lees meer over:
T-Mobile

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties