'Super slowmotion-sensor in nieuwe Samsung Galaxy S9'

'Super slowmotion-sensor in nieuwe Samsung Galaxy S9'

Slowmotion en smartphones

Slowmotion en smartphones, dat is niet nieuw. Sony bracht eerder al toestellen op de markt die in super slowmotion kunnen filmen en dat werkt erg goed, zo hebben we ervaren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale sensor, waarop een eigen stukje geheugen is geïntegreerd. Dit zorgt ervoor dat de berekeningen die gemaakt moeten worden om dergelijke slowmotion-video's te maken snel gedaan kunnen worden.

Samsung zou ook werken aan een eigen module die gebruikt wordt in toekomstige vlaggenschepen zoals de Samsung Galaxy S9. De gebruikte techniek van Samsung is wel iets anders dan bij Sony, waarschijnlijk om te zorgen dat er geen inbreuk gemaakt wordt op patenten van de Japanse fabrikant.

Het filmen in super slowmotion op smartphones is relatief nieuw, omdat er veel rekenkracht voor nodig. Sony is voorloper hierin, maar het is natuurlijk een kwestie van tijd voordat andere fabrikanten hier ook mee aan de slag gaan.

In onderstaande video een voorbeeld van deze slowmotion-beelden van Sony.

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galxaxy S9 zal in 2018 het levenslicht zien en ook al duurt dit nog even, toch zijn er al volop geruchten over deze nieuwe smartphone. De Galaxy S-serie is al jaren de bestverkopende smartphone-lijn van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Veel concrete info over de Galaxy S9 is er nog niet, maar de komende maanden zullen we nog veel geruchten, renders en foto's voorbij zien komen van dit nieuwe vlaggenschip van 2018.

Samsung Galaxy S9
3000 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 9810

Meer info

Samsung Galaxy S9
3000 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 9810

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties