Storing SNS, ASN Bank en RegioBank: ‘app niet beschikbaar’

Storing SNS, ASN Bank en RegioBank: ‘app niet beschikbaar’

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

SNS Bank, ASN Bank en RegioBank kampen kampt met een storing. Het is niet mogelijk om te bankieren in de app of via de website. Even checken of je vakantiegeld al is gestort lukt op dit moment dus niet.

Inloggen niet mogelijk

Op de redactie kunnen we de SNS-app niet openen en via AlleStoringen is te zien dat we daarin niet alleen zijn. Een flinke piek van meldingen bij zowel de SNS Bank, ASN Bank als de RegioBank laat zien dat er problemen zijn met mobiel bankieren, online bankieren en ook iDEAL-betalingen. Je kunt dus even geen geld overmaken of je rekeningen inzien.

De banken die onderdeel zijn van de Volksbank hebben nog geen reactie gegeven op de storing. De Onderhoud en storingen-pagina van de ASN Bank laat ook geen informatie over de storing zien. Zodra er meer bekend is, passen we dit artikel aan.

Ben jij klanten van de SNS, ASN Bank of RegioBank en kun je ook geen gebruik meer maken van internetbankieren via de website of de app? Laat het ons weten in de reacties.

Storing SNS, ASN Bank en RegioBank: ‘app niet beschikbaar’

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk