Grote storing bij ING Bankieren-app: inloggen niet mogelijk

Grote storing bij ING Bankieren-app: inloggen niet mogelijk

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De ING Bankieren-app zorgt momenteel voor storing bij tienduizenden gebruikers. Dat blijkt uit meldingen van Allestoringen.nl. Het probleem is zond 10:00 uur vanmorgen ontstaan. Volg hier de updates.

ING Bankieren storing

ING-klanten die via hun telefoon bankzaken willen doen, lopen tegen een technische storing aan. Op Allestoringen.nl blijkt dat de problemen rond 10:00 uur zijn ontstaan, maar het aantal meldingen verraadt dat veel gebruikers door de problemen zijn getroffen.

Bron: Allestoringen.nl

Bron: Allestoringen.nl

"Er wordt hard gewerkt aan een oplossing"

ING communiceert via zijn Twitter-account heel duidelijk over het probleem. In een vastgemaakte tweet lezen we het volgende:

"Op dit moment zijn er problemen met inloggen op Mijn ING en onze Mobiel Bankieren App. Ook kun je problemen ervaren met het doen van betalingen. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak!"

De helpdesk beantwoordt vragen van klanten op Twitter. Op de vraag wanneer de app weer zal werken, kunnen supportmedewerkers nog niet antwoorden.

Poll: heb jij last van de storing?

Wij willen graag weten of jij ook door deze technische problemen bent getroffen. Misschien werkt de app intussen weer hij jou. Laat het ons weten via onderstaande poll en in de reacties.

Heb jij last van de storing met ING Bankieren?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over storingen van belangrijke apps? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

ING Bankieren

ING Bankieren

Met de mobiel bankieren-app van de ING regel je je bankzaken heel makkelijk op je smartphone of tablet. Het inloggen doe je makkelijk en snel: met je zelf gekozen pi ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk