Storing in ABN Amro-app: klanten kunnen niet inloggen (Update)

Storing in ABN Amro-app: klanten kunnen niet inloggen (Update)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Klanten van de ABN Amro ondervonden donderdag problemen door een storing. Het was niet mogelijk om te loggen via de app. De app was omstreeks 16:30 uur offline en des storingsmeldingen zijn bijna volledig gestopt omstreeks 18:30 uur.

AMBN Amro-storing

Het regende donderdag berichten rond problemen met de app van AMB Amro, dat kan je zien dankzij meldingen van de website Allestoringen.nl. De problemen met de app zijn donderdag ontstaan omstreeks 16:30 uur. Gebruikers konden niet inloggen, en het was dus niet mogelijk om iemand te betalen, je saldo te raadplegen of een bedrag over te schrijven.

Je zag alleen een rode banner met de boodschap dat de app trager werkte dan normaal en er een storing aan de gang was. Het ging vermoedelijk om een standaard boodschap die verschijnt bij technische storingen. De problemen zijn voor de meeste gebruikers omstreeks 18:30 uur opgelost.

Heb jij last van storing met de website of app van ABN Amro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk