Stelt Samsung de Galaxy S8-presentatie uit tot april?

Stelt Samsung de Galaxy S8-presentatie uit tot april?

Samsung Galaxy S8 pas in april?

Er doen nogal wat wilde geruchten de ronde over de Galaxy S8 en eerder werd er genoemd dat het toestel op het Mobile World Congress gepresenteerd zou gaan worden. Er werd zelfs al een precieze datum genoemd: 26 februari 2017. Of dat waar is, weten slechts een handjevol mensen, maar nieuwe geruchten stellen dat Samsung de release enkele maanden uitstelt en dat het bedrijf de S8 pas in april wil tonen. De Galaxy S7-, S6- en S5-lijn werden wel op het MWC gepresenteerd, maar de toestellen daarvoor pas later in het jaar.

Het toestel zou geen fysieke homeknop met geïntegreerde vingerafdrukscanner meer bevatten en we gaan een vernieuwde digitale assistent zien, die misschien wel Bixby gaat heten. Volgens The Wall Street Journal is Samsung bezig met het testen van een fysieke knop aan de zijkant van het toestel om deze assistent te activeren. Volgens een andere bron zal Samsung in januari van 2017 gaan beginnen met het testen van de Galaxy S8, waarvoor leveranciers die maand onderdelen zullen moeten leveren. De massaproductie zou dan een maand later moeten starten.

Dat testen zal zeer uitgebreid zijn om soortgelijke problemen die het bedrijf ondervond met de Note 7 voor te zijn. Samsung is nog steeds bezig met een onderzoek naar de ontplofte accu's, waarna besloten werd om dat toestel niet meer te produceren en verkopen. Samsung heeft hiervoor inmiddels wel excuses aangeboden, door een paginagrote advertentie te plaatsen in drie van de grootste kranten van Amerika.

Bron: The Wall Street Journal en The Investor

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy S8
3500 mAh
5.8 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer