Specificaties Moto G6 gelekt, veel focus op de camera

Specificaties Moto G6 gelekt, veel focus op de camera

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Motorola

Bij dit bedrijf gaat het niet zo heel lekker. De complete roadmap lekte naar de media, toestellen worden geannuleerd en mensen gaan weg in de top van het bedrijf. Motorola heeft bekend gemaakt dat het in april nieuwe toestellen gaat lanceren. Een van deze toestellen zal de Moto G6 zijn en de specificaties hiervan zijn gelekt.

De Moto G6 zal een 5.7 inch groot 'Max Vision' scherm krijgen met een 2160x1080 beeldschermverhouding en zal beschermd worden door Gorilla Glass 3. Ook zal het 'Attentive Display' waarmee het beeldscherm aan zal blijven zolang de gebruiker naar het scherm kijkt. De achterzijde zal gemaakt worden van 3D glass die van kleur zal veranderen afhankelijk van de het licht dat er op valt. Het toestel zal niet waterdicht zijn maar door een nano-coating wel tegen regen en wat waterspetters kunnen. Ook zal er een SDkaart-slot aanwezig zijn waar het geheugen met maximaal 128GB uitgebreid kan worden.

Aan de achterzijde gaan we twee camera's zien die waarschijnlijk 12 + 5 megapixels heeft en aan de voorzijde zit een 5 megapixelcamera met een wide-angle modus waarmee je meer mensen op een foto kunt krijgen en de gebruiker kan zijn toestel ontgrendelen met face unlock. Men kan naast bokeh ook gebruik maken van een functie die 'Cutout' heet. Hiermee kun je de achtergrond van een foto verwisselen voor iets anders. In de documenten wordt ook het herkennen van objecten genoemd maar of dat Google Lens is of een eigen techniek is niet bekend. Ook zal de camera documenten kunnen scannen en vertalen.

De accu van de Moto G6 is 3.000mAh groot en dat moet je makkelijk door de dag heen helpen en het laden zal snel gaan door de Turbo Power technologie van Motorola. In de smartphone ligt een Qualcomm Snapdragon 450 chipset en het heeft een vingerafdruksensor en je kunt gebruik maken van NFC.

Waarschijnlijk zal het tweede toestel in de maand april de Moto G6 Play zijn. Dat toestel zal een beeldscherm krijgen van 5.7 inch groot met een pixelverhouding van 1440x720 pixels. Dit toestel maakt gebruik van een Qualcomm Sanapdragon 430 met een accu van 4.000mAh.

Beschikbaarheid

De datum waarop deze smartphones van Motorola op de markt zullen komen zijn nog niet bekend gemaakt. Zoals we hierboven al schreven denken we dat dit in maand april zal gebeuren.

Bron: KillerFeatures

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk