Specificaties Honor 8 Max gelekt, groot scherm

Specificaties Honor 8 Max gelekt, groot scherm

Honor 8X Max

Deze Honor 8X Max zou gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 660. Deze chipset zal gebruik gaan maken van 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag. Waarschijnlijk zal het merk meerdere geheugen-varianten bekend maken tijdens de lancering. Ook bij dit toestel zullen we een groot beeldscherm gaan zien. Wanneer de gegevens kloppen op JD.com dan zal het toestel een beeldscherm krijgen van 7,12 inch, maar door de 90% screen-to-body verhouding zou het toestel aanvoelen als een 6,3 inch grote smartphone. Het scherm heeft een 'waterdruppel-notch' en speakers aan beide zijden van de smartphone. De accu kan snel opgeladen worden door het 18W snellaadsysteem waardoor je na 10 minuten weer 40 minuten kan bellen.

Honor 8X MAx

Verder heeft de Honor 8X Max een ingang voor een 3,5mm audioaansluiting aan de onderzijde en is hij leverbaar in de kleuren blauw, zwart en rood. Teleurstellend is dat dit toestel voorzien is van een microUSB-aansluiting in plaats van een USB C. Dat voelt toch wel als een stap terug in de tijd voor een nieuw toestel.

Honor 8X Maxx

Eerder schreven we al over de Honor 8X maar wanneer we de bovengenoemde specificaties zien zal dat ook de Honor 8X Max geweest zijn. In dat artikel spreken we ook van een enorme accu van 4900 mAh groot en dat heb je ook wel nodig met een dergelijk groot scherm. Ook de eerder aangekondigde Honor Note 10 aan, ook dit toestel heeft een groot 6,95 inch scherm.

Beschikbaarheid

Of dit toestel ook naar Europa zal komen is nog niet bekend. Smartphones met een dergelijk groot scherm zien we (nog?) niet veel aan onze kant van de wereld, in Azië zijn ze redelijk populair. Op de website van JD.com staat het toestel vermeld voor een prijs van €1200 maar dat zal een vergissing zijn.

Bron: GSMArena

Lees meer over:
Honor

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties