Sony zet teaser online van Sony Z1 (Honami)

Sony zet teaser online van Sony Z1 (Honami)

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Sony Honami, Z1 en i1

De Sony Honami of Z1 of i1 of wat de naam dan ook mag gaan zijn, wordt het nieuwe toptoestel van Sony voor de tweede helft van 2013. We weten al veel over deze nieuwe krachtpatser en ook Sony begint nu mee te doen aan het hele 'lekkende geruchten-circus'. Wat betreft specificaties zijn er alleen nog maar geruchten, maar een Snapdragon 800-chipset met 2 GB RAM en een kloksnelheid van 2.3 GHz wordt veel genoemd. Daarnaast zal de accu 3000 mAh groot zijn en dat zal niets te weinig zijn met een scherm van 5 inch en een 20 megapixel-camera.

Deze Sony Xperia Honami i1 zal het derde toestel zijn wat met de Snapdragon 800-chipset zal worden uitgerust. In september zal ook LG met zijn G2 in de winkels liggen waarmee het waarschijnlijk het eerste toestel is met een Snapdragon 800-chipset dat te koop zal zijn.

Beschikbaarheid

De Sony Z1 zal naar alle waarschijnlijkheid tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd worden. Ook Androidworld zal aanwezig zijn bij dit persevenement, dus we houden je op de hoogte!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk