Ook Nougat-update Sony Xperia Z3+ en Xperia Tablet Z4 begonnen

Ook Nougat-update Sony Xperia Z3+ en Xperia Tablet Z4 begonnen

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Android 7.0 Nougat-update

In augustus van 2016 lanceerde Google Android 7.0 Nougat. Deze update is een relatief kleine ten opzichte van Android 6.0 Marshmallow, maar brengt toch een aantal interessante verbeteringen. Ten eerste zouden verbeteringen onder de motorkap voor betere prestaties en minder accuverbruik moeten zorgen. Ten tweede zijn de notificaties flink aangepakt met een vernieuwd uiterlijk en 'snel reageren'. De derde belangrijke wijziging is dat er ondersteuning is voor split-screen, waarbij het mogelijk is om meerdere apps naast (of onder) elkaar te draaien.

Sony heeft zelf ook nog wat verbeteringen aangebracht in zijn versie van de Android 7.0 Nougat-update. Zo is onder andere het homescherm vernieuwd en is er een nieuwe interface toegevoegd voor de front-cam. Sony heeft een speciale pagina in het leven geroepen met meer informatie over Android 7.0 Nougat voor gebruikers van Xperia-toestellen.

Updaten

Eerder deze week begon Sony met de uitrol van de update naar Android 7.0 Nougat voor de Sony Xperia Z5 en Z5 Premium. Vermoedelijk volgt de Xperia Z5 Compact snel. Daar worden nu de Xperia Z3+ en Xperia Z4 Tablet aan toegevoegd. We hebben nog geen meldingen ontvangen van dat de update ook voor Nederlandse of Belgische apparaten beschikbaar zou zijn, maar dit zal waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

Via: Sony

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk