Sony Xperia Z2 met kleine vertraging eind april verkrijgbaar in Nederland

Sony Xperia Z2 met kleine vertraging eind april verkrijgbaar in Nederland

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Sony Xperia Z2

De Sony Xperia Z2 heeft een 5,2 inch IPS-scherm en kan 4K-filmpjes maken die je, zodra je een 4K-televisie hebt, in al zijn glorie kunt bekijken. De pixelverhouding van het scherm bedraagt 1920x1080 en er wordt gebruikgemaakt van de Triluminos-technologie. De chipset heeft een hele kleine update gekregen naar de Snapdragon 801 van Qualcomm, het interne geheugen bedraagt 16 GB, maar dat kun je uitbreiden met een microSD-kaart. De Xperia Z2 is wederom stof-en waterdicht en draait op Android 4.4. De camera op de achterkant is een 20,7 megapixel-exemplaar en de frontcam heeft een resolutie van 2,2 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 3200mAh en het toestel draait op Android 4.4 Kitkat met daaroverheen Sony's eigen schil.

Beschikbaarheid

Er gingen al eerder geruchten over een vertraging van de Sony Xperia Z2, maar die werden tot op heden niet bevestigd. Vandaag ontvingen wij een statement van Sony Nederland waarin te lezen stond dat de Sony Xperia Z2 vanaf eind april in de Nederlandse winkels zal liggen. Onder andere de grote vraag wordt als reden gegeven voor de vertraging.

De Sony Xperia Z2 zal te koop zijn voor € 649 in Nederland, meer prijzen zijn hier te vinden.

Lees ook: Hands-on Sony Xperia Z2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk