Sony Xperia Z Ultra en LG G Pad 8.3: nu ook Google Play Edition beschikbaar

Sony Xperia Z Ultra en LG G Pad 8.3: nu ook Google Play Edition beschikbaar

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

GPE

Vanmiddag schreven we al over de LG G Pad 8.3 die met het typenummer LG V510 in een Google Play Edition-uitvoering verkocht zou gaan worden. Toen wisten we nog niet dat Google dit vandaag al bekend zou gaan maken en dat de LG-tablet niet alleen zou zijn.

Sony Xperia Z Ultra

Naast de LG G Pad 8.3 zal ook de Sony Xperia Z Ultra een aparte uitvoering voor de Google Play Store gaan krijgen. Een apparaat dat een Google Play Edition-uitvoering krijgt, laat in principe zijn skin en eventuele extra applicaties thuis en heeft standaard Android als besturingssysteem draaien.

De Sony Xperia Z Ultra is een dunne tablet vermomd als telefoon. het toestel beschikt over een 6,44 inch beeldscherm en draait op een Snapdragon 800-chipset.

Sony Xperia Z Ultra Google Edition

Net als de Samsung Galaxy S4 en de HTC One zijn de LG Pad 8.3 en de Sony Xperia Z Ultra nu ook in de Verenigde Staten in de Google Play Store te krijgen in de speciale uitvoering. Wat we met de Samsung en de HTC al zagen is dat er geen enkele vorm van korting wordt gegeven in de Play Store op de toestellen.

Op de prijzen voor de twee apparaten die er vandaag zijn bijgekomen zijn ook geen kortingen toegepast. De Sony Xperia Z Ultra zal voor $ 649 gekocht kunnen worden en de LG G Pad 8.3 kost $ 349 en is daarmee het goedkoopste Google Play Edition-apparaat in de Google Play Store. De LG G Pad is het de eerste tablet in de Google Play Edition-serie.

Alternatief

De tablet van LG vormt een goed alternatief voor de Nexus 7 (2013) voor diegenen die iets een iets groter willen hebben. De prijs van $349 ligt enigszins in lijn met de Nexus 7.

Nogmaals: deze toestellen zijn alleen te koop via de Google Play Store en helaas kunnen we in Nederland en België geen toestellen via de Google Play Store bestellen.

Bron: The Next Web

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk