De Sony Xperia XZ3 is verkrijgbaar vanaf 5 oktober

De Sony Xperia XZ3 is verkrijgbaar vanaf 5 oktober

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Sony Xperia XZ3

Net al bij zijn voorganger heeft de Sony Xperia XZ3 weer high-end specificaties. Het toestel maakt gebruik van de snelle Qualcomm Snapdragon 845 onder de motorkap, samen met 4GB werkgeheugen en 64GB intern geheugen. Het toestel is ook voorzien van zowel een IP65- als IP68 certificaat dus regen en een val in het water zal niet het einde van het toestel betekenen. De accu van het toestel is 3.330 mAh groot en er zijn verschillende voorzieningen om energie te besparen.

Sony Xperia XZ3

Aan de achterzijde zit een enkele camera met 19 megapixel en aan de voorzijde zien we een 13 megapixel-exemplaar. Deze selfie-camera heeft nu ook een portretmodus waarbij het bokeh-effect kan worden gesimuleerd. Hierbij wordt de voorgrond scherp gehouden en de achtergrond wazig gemaakt. Ook Sony gaat volop inzetten op kunstmatige intelligentie. Zo zit er aan de zijkant Side sense, wanneer je twee keer aan de zijkant van het scherm tikt, zal er een pop-up-menu verschijnen. Daar zal door middel van Kunstmatige Intelligentie apps en opties weergegeven worden waarmee je doorheen je telefoon navigeert.

Voorverkoop

Xperiablog meldt dat het nieuwe toestel in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland in diverse webshops verschenen is. Ook in Nederland staan de toestellen vermeld op de websites van: Belsimpel, Coolblue en Mediamarkt. Bij navraag bevestigt Sony Nederland dat de Xperia XZ3 in de kleuren zwart, wit/zilver, bosgroen en bordeaux vanaf 5 oktober te koop zal zijn. We zijn van Sony gewend dat ze in de voorverkoop altijd een mooi product uit de eigen Sony-familie geven. Of dat deze keer ook zo is willen ze nog niet zeggen. maar wij vatten dat op als een 'ja' op natuurlijk!

Bron: Xperiablog

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk