Sony Xperia XZ3 specificaties en prijzen lekken, persconferentie tijdens IFA 2018

Sony Xperia XZ3 specificaties en prijzen lekken, persconferentie tijdens IFA 2018

Sony

Bij Sony houden ze er een hoog tempo op na wanneer het gaat om nieuwe vlaggenschepen. Tijdens het MWC zagen we de Sony Xperia XZ2 en de XZ2 Compact, iets later de Sony XA2-serie en vorige week werd de beschikbaarheid van de Sony Xperia XZ2 Premium in Nederland nog aangekondigd in Amsterdam.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten staat er eind volgende maand weer een grote beurs op het programma. In Berlijn wordt dan traditioneel de IFA gehouden en daar pakken veel merken weer de kans om hun nieuwe producten te laten zien. Daar zal Sony ook bij zijn want het bedrijf maakte gisteren al bekend dat er daar een persconferentie gehouden zal worden.

MobileFun Sony

Het toestel wat we daar waarschijnlijk op het podium zullen gaan zien is de Sony Xperia XZ3 en ja dat is inderdaad de opvolger van de XZ2 die dan 6 maanden geleden op de markt is gekomen. Dit nieuwe vlaggenschip is gisteren (per ongeluk?) al verschenen op de website van een e-tailer waarbij alle specificaties en de prijs gelijk openbaar gemaakt werden.

Wanneer de productpagina op MobileFun de waarheid bevat dan zal de Sony Xperia XZ3 gebruik maken van een Qualcomm Snapdragon 845-chipset met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag. Het scherm is 5,7 inch groot met een 1080 x 2160 pixelverhouding. Aan de achterzijde zal een dubbele camera met een 19 en 12 megapixelcamera. In de geruchten was er sprake van ook een dubbele camera aan de voorzijde maar de specificaties op de productpagina geven alleen een 13 megapixelcamera aan. De accu zal 3240 mAh groot zijn.

Beschikbaarheid

De prijs voor de Sony Xperia XZ3 staat ook vermeld op de pagina en die is even slikken. Dit toestel zal rond de €855 moeten gaan kosten. Volgens MobileFun is de pagina geen fout en zullen ze binnenkort pre-orders gaan aannemen. Wij zijn benieuwd wat we gaan horen op 30 augustus in Berlijn.

Bron: MobileFun

Sony Xperia XZ3
3330 mAh
6 inch - 2880 x 1440 px
64 GB
Snapdragon 845

Meer info

Sony Xperia XZ3
3330 mAh
6 inch - 2880 x 1440 px
64 GB
Snapdragon 845

Meer info

Lees meer over:
Sony Xperia XZ3

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties