Sony Xperia XA2 en XA2 Ultra nu beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

Sony Xperia XA2 en XA2 Ultra nu beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Sony Xperia XA2

De Sony Xperia XA2 heeft een 5.2 inch fullHD-scherm (1080p), 0.2 inch groter dan zijn voorganger. De afmetingen van het toestel zijn gelijk gebleven, dus dat betekent dat er meer scherm is om mee te werken. Het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 630-chipset, in tegenstelling tot de MediaTek Helio P20-chipset van de XA1, samen met 3GB RAM, 32GB intern geheugen.

De Xperia XA2 heeft 23 megapixelcamera die video's kan opnemen in 4K-resolutie. Ook deze camera is voorzien van een 1/2.3 Exmor RS 23 megapixel-sensor. Verder is er de mogelijkheid om in 120fps slow motion video’s te maken. Nieuw aan de opvolger is de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het toestel.

De accu heeft een capaciteit van 3.300 mAh. De laatste beschikt over de Quick Charging-techniek waardoor de telefoon binnen enkele minuten weer urenlang mee kan. De Xperia XA2 draait op Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 - prijzen en beschikbaarheid

De Xperia XA2 is beschikbaar in de kleuren Silver, Black en Blue voor een verkoopadviesprijs van €349,-.

Check hieronder de beste aanbiedingen met of zonder abonnement.

[tds=6299]

Sony Xperia XA2 Ultra

De Sony Xperia XA2 Ultra legt de focus op het maken van selfies. Deze middenklasser heeft dan ook twee camera's aan de voorzijde: een met 16 megapixelresolutie inclusief optische beeldstabilisatie en een met 8 megapixelresolutie die voorzien is van een een groothoeklens die met een hoek 120 graden extra brede selfies kan maken. Tevens is er voor het maken van de selfies een flitser aanwezig. De achterzijde huisvest dezelfde 23 megapixelcamera als die van de Xperia XA2. Video's opnemen in 4K en 120fps slow motion video’s maken is op de Ultra dus ook mogelijk. De vingerafdrukscanner is aan de achterkant te vinden.

Het toestel heeft verder een 6 inch full HD-scherm (1080p), een Snapdragon 630-chipset, 4GB werkgheugen en een accu van 3.580 mAh. Dit is de grootste accu in een Sonytoestel ooit. Dit toestel draait ook op Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia XA2 Ultra - prijzen en beschikbaarheid

De Xperia XA2 Ultra wordt geleverd in drie kleuren: Silver, Black en Blue. Het toestel heeft een verkoopadviesprijs van €429,-.

Check hieronder de beste aanbiedingen met of zonder abonnement.

[tds=6300]

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk