Sony Xperia T: Android 4.3-update gelekt

Sony Xperia T: Android 4.3-update gelekt

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Sony Xperia T

De Sony Xperia T heeft een 4,55 inch 720P-scherm en draait op de Snapdragon S4-chipset. Dit toestel zal uiteindelijk Android 4.3 (Jelly Bean) ontvangen, maar deze week lekte er al een vroege versie van de nieuwe Androidversie voor de Xperia T uit. Deze versie is echter alleen geschikt voor bezitters van een Xperia T die de een ontgrendelde bootloader hebben. Mensen waarvan het toestel in originele staat is, zonder aanpassingen, kunnen deze helaas nog niet installeren. Eerder was CyanogenMod 11 (Android 4.4) ook al beschikbaar voor de Sony Xperia T en zijn er screenshots opgedoken van Android 4.3 voor de Sony Xperia T en SP.

Beschikbaarheid

Android 4.3 voor de Sony Xperia T is te downloaden op XDA, een groot ontwikkelaarsforum. De officiële update naar Android 4.3 voor onder andere de Sony Xperia T stond op de planning voor december, maar dit is niet gehaald. Wanneer deze wel uitgerold zal worden, is niet bekend.

Tip: Stephan

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk