Mogelijke afbeelding selfiephone Sony Xperia C4 duikt op

Mogelijke afbeelding selfiephone Sony Xperia C4 duikt op

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Sony Xperia C4

Van de Sony Xperia C4 hoeven we qua specs niet veel bijzonders te verwachten. De Xperia C3 was op het moment van het uitkomen een mid-range-toestel met 5,5 inch 720p-scherm, Snapdragon 400-chipset en 1 GB aan werkgeheugen.

Xperiablog kreeg van een tipgever een persfoto van wat de Xperia C4 zou zijn. De afbeelding laat een toestel zien met een vergelijkbaar uiterlijk als de Sony Xperia M4 Aqua en Sony Xperia Z3 Compact. Aan de voorzijde is een grote camera-opening te zien en een flitser. Als 'selfiephone' zal de Xperia C4 net als zijn voorganger minimaal een 5 megapixel-camera aan boord moeten hebben, maar zou zelfs zoals de HTC Desire Eye een 13 megapixel-camera aan de voorzijde kunnen hebben.

Volgens de bron van XperiaBlog zal het toestel in mei of juni aangekondigd worden en die drie kleuren verkrijgbaar zijn: turquoise, zwart en wit. Het toestel zal draaien op Lollipop, maar of het gaat om Android 5.0 of 5.1 is nog niet duidelijk.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk