'Sony verandert design vlaggenschip op het allerlaatste moment'

'Sony verandert design vlaggenschip op het allerlaatste moment'

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Een brief van Sony aan de Amerikaanse instantie FCC zou verklappen dat Sony op het laatste moment een verandering aan zijn vlaggenschip zal gaan aanbrengen.

Ander design

Als je een toestel wil verkopen in de Verenigde Staten, dan moet deze gekeurd worden door de FCC. Deze letters staan voor Federal Communications Commission en het logo zie je meestal op de verpakking van een toestel staan. Alle gegevens van de FCC zijn openbaar en dus altijd een belangrijke bron van informatie. Uit gegevens van de FCC zou blijken dat Sony op het laatste moment een verandering zou aanbrengen aan het ontwerp van zijn vlaggenschip.

Brief Sony aan FCC

In de bovenstaande brief gericht aan de FCC vraagt Sony in de persoon van Mika Kanenko of een registratie onder PY7-00718V ongedaan gemaakt kan worden. In de brief staat dat het product nog in geen enkele markt verkocht is en de reden voor deze aanvraag is het veranderen van het design. Vul je het registratie-nummer in op Google dan kom je inderdaad op deze pagina terecht en als je dan je naar beneden scrollt zie je de ingezonden brief in een lijst staan. Klik je weer op deze link klikt zie je het origineel van de brief aan de FCC.

MWC 2018

De druk staat er op bij Sony want werkelijk iedereen verwacht iets bijzonders van het bedrijf na jaren weinig tot geen verandering. Iedereen verwacht op 26 februari in Barcelona iets compleet nieuws op het podium te zien.  Het lijkt er op dat Sony zelf nog niet eens weet hoe dat eruit gaat zien. Het zou natuurlijk ook kunnen dat dit helemaal geen betekenis heeft en dat het gaat om een kleine verandering die niet te zien zal zijn.

Bron: PhoneArena

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk