Sony teaset: nieuwe Xperia is een camera met een smartphone?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Zoals je misschien al op Androidworld gelezen hebt, gaat Sony aanstaande dinsdag een nieuwe Xperia-smartphone aankondigen. Om de lancering extra aandacht te geven, heeft het Japanse bedrijf nu een teaser op YouTube gezet.

Een camera met een smartphone

"Xperia 1 III is my second Alpha camera", vertelt een professionele fotograaf in de teaser. Hij zegt dus dat hij de koppige Xperia 1 III gebruikt als alternatief voor zijn Sony Alpha-camera. Andere fotografen in de video zijn lyrisch over de kleinere high-end Xperia 5 III en de Xperia Pro. Vervolgens vertelt een content creator iets over de nieuwste Xperia-telefoon van Sony: "Het voelde als een camera met een smartphone eraan bevestigt." De fotograaf erna geeft aan dat de speciale ontspanknop op de telefoon voor hem een gamechanger is, en de filmmaker vindt de nieuwe Xperia "de beste smartphonecamera ooit."

Hoewel we de telefoon zelf en de specificaties niet te zien krijgen, kunnen we wel stellen dat de nieuwe Sony Xperia gericht is op fotografie en zou moeten uitblinken in het maken foto's en video. Hoe deze telefoon er dan uit komt te zien, is voor nu nog speculeren. Is het een soort Samsung Galaxy Camera of Samsung Galaxy K zoom? Op 26 oktober kun je als eerste op Androidworld lezen wat Sony voor ons in petto heeft. Wat verwacht jij van de Sony camerasmartphone? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk