Sony plaagt ons met nieuwe teaser voor aankomende persconferentie

Sony plaagt ons met nieuwe teaser voor aankomende persconferentie

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Sony heeft met nog een aantal dagen te gaan voor het Mobile World Congress een teaser voor zijn persconferentie in Barcelona gedeeld. Hierop kunnen we misschien wel een aantal aanwijzingen vinden voor wat komen gaat.

Teaser

Sony zal naar alle verwachtingen twee toestellen onthullen tijdens de persconferentie in Barcelona. Om de spanning nog een beetje te verhogen heeft het bedrijf een teaser gedeeld. De functie van teaser is het nieuwsgierig maken van de geïnteresseerden door er enkele aanwijzingen in te verwerken.

In deze video, die door een niet nader te noemen redactielid wordt vergeleken met een maandverbandreclame, laat niet veel informatie zien. We zien een hand waar heel langzaam een lijnenspel op neerdaalt en de vorm van de hand aanneemt. Dat zou verschillende zaken kunnen betekenen, het zou iets kunnen zeggen dat het toestel heel erg licht is of een bepaalde vorm heeft. Nu denken we dat Sony voor het eerst in jaren met een aangepast ontwerp van zijn vlaggenschip zal gaan komen.

[readmore articles="192365,192209"]

 

We verwachten volgende week de Sony Xperia XZ2 en Sony Xperia XZ2 Compact op het podium te kunnen begroeten. We zien al enkele weken teasers en andere informatie voorbijkomen betreffende dit toestel of deze toestellen. In december deelden we al renders gemaakt op basis van vermoedens en deze lieten een schitterend design zien. Hoewel deze plaatjes op weinig tot geen feiten gebaseerd waren tonen ze in ieder geval smalle schermranden en een 18:9-beeldverhouding zien. 

Hoe het toestel er exact uit gaat zien weten we nog niet. We hebben wel gezien dat Sony een design bij de FCC heeft teruggetrokken vanwege een verandering. Of deze verandering intern of extern is weten we niet.

Wat denk jij te ontdekken in de teaser dan Sony?

Bron: Twitter

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk