Sony 'Pikachu' opgedoken in benchmark

Sony 'Pikachu' opgedoken in benchmark
Ook Sony maakt zich klaar voor het komende Mobile World Congress. Volgens geruchten gaat de fabrikant de Sony Xperia X en de Sony Xperia XZ op deze beurs onthullen, maar wellicht kan daar ook de Sony Pikachu aan worden toegevoegd.

Sony Pikachu 

Er is een Sony met codenaam Pikachu, van jawel die, opgedoken in GFXBench. Volgens de uitkomsten zou deze Sony Pikachu een 5 inch 720p-scherm krijgen. De processor zou een MediaTek Helio P20 zijn, een verbeterde versie van de populaire P10-chip die in veel goedkopere smartphones te vinden is. Het werk- en opslaggeheugen is naar verluidt 3GB en 32GB groot; vergelijkbaar met het geheugen van de Xperia X. Tenslotte zou de nieuwe telefoon beschikken over een 21 megapixel camera en een 8 megapixel frontcamera.

[readmore articles="188131"]

Deze specs wijken af van het toestel dat eind vorige maand verscheen in een benchmark. Daar werd gesproken over de Xperia X2, mogelijk een opvolger van de Xperia X. Men spreekt hier van de Xperia XA2, als opvolger van de vorig jaar gelanceerde Sony Xperia XA. Deze vermoedelijke Sony Xperia XA2 is ook al eens eerder opgedoken in een video.

[readmore articles="188207"]

Sony Pikachu

Hierbij moeten we opmerken dat GFXBench een voorbeeld is van software die allerlei hardware- en softwarematige testen draaien om te zien hoe het apparaat zich verhoud ten opzichte van vergelijkbare apparaten. Nu is het algemeen bekend dat dergelijke uitkomst makkelijk kunnen worden aangepast. Deze afbeelding moet dan ook met een korreltje zout genomen worden.

Nog meer Sony-toestellen

We verwachten dit jaar nog meer Sony-toestellen. Zo is er al eens een foto opgedoken van de vermoedelijke 2017-versie van de Xperia XZ met een randloos scherm en hebben we ook een persfoto gezien van de mogelijke opvolger van de Sony Xperia X. Deze en wellicht andere toestellen zullen op het Mobile World Congress het levenslicht gaan zien. Androidworld houd je uiteraard op de hoogte.

Bron: Winfuture

Lees meer over:
Sony

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties