'Sony gaat twee nieuwe Androidtablets uitbrengen'

'Sony gaat twee nieuwe Androidtablets uitbrengen'

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Sony

Sony heeft tijdens het MWC 2018 in Barcelona twee nieuwe vlaggenschepen laten zien. De Sony Xperia XZ2 en de Sony Xperia XZ2 Compact hebben een nieuw design en moeten het bedrijf weer op de (smartphone)kaart zetten. Blijkbaar gaat Sony dit jaar met meer producten komen want in de software van de camera-app zijn aanwijzingen gevonden voor twee nieuwe tablets. In de databestanden van deze app heeft men afbeeldingen gevonden van een 10 inch- en een 8 inch-tablet.

Het is lang geleden dat Sony een nieuwe tablet op de markt heeft gezet. De laatste tablet die het bedrijf op de markt heeft gezet is de Sony Xperia Z4 Tablet en deze kwam in augustus 2015 op de markt. Het apparaat had een 10 inch-scherm, 6.000mAh-accu en draaide op de Snapdragon 810. Sindsdien is het stil geweest in het tablet-segment wat betreft Sony. Ook andere merken wagen zich niet meer aan een nieuwe tablet. De tabletmarkt is verzadigd en mensen hebben weinig belangstelling voor nieuwe tablets. Tijdens het MWC 2018 heeft Huawei wel twee nieuwe tablets op de markt gezet, maar of deze verkocht gaan worden in Nederland is nog niet zeker.

Beschikbaarheid

Of dat de twee gevonden tablets in de camera-app van Sony ook echt zullen uitkomen is niet zeker. Verder zijn er namelijk geen aanwijzingen voor het bestaan van deze producten.

Via: SumahoInfo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk