Sony Ericsson kondigt Xperia pro aan #mwc11

Sony Ericsson kondigt Xperia pro aan #mwc11

Xperia pro

De Xperia Pro onderscheidt zich door de beschikking over een QWERTY-toetsenbord. Met het uitschuifbare toetsenbord is tekst invoeren een eitje. De Xperia Pro beschikt over een 1GHz Snapdragon processor en 512MB RAM geheugen. Het toestel draait op Android 2.3 met Sony Ericssons eigen aanpassingen. Het toestel beschikt over een 3,7 inch krasbestendig scherm met een resolutie van 854 x 480 pixels. De Xperia pro kan verbinding leggen via HDMI en DLNA, zodat de content op je telefoon ook op bijvoorbeeld een HDTV weergegeven kan worden. Het toestel maakt gebruik van Sony's Mobile Bravia technologie, voor mooie beelden. De camera maakt gebruik van Exmor R technologie, zodat hoge kwaliteit foto's en video's kunnen worden gemaakt, ook in het donker. De afmetingen van de Xperia pro zijn 120 x 57 x 13,5mm en hij weegt 140 gram.

Iets unieks aan de Xperia Pro is de Smart Keyboard technologie, die ervoor zorgt dat wanneer je het toetsenbord openschuift, de telefoon een bijbehorende actie uitvoert. Als je bijvoorbeeld een e-mail leest en je schuift het toetsenbord open, dan zal de Xperia pro ervoor zorgen dat het reply-scherm tevoorschijn komt.

Sony Ericsson positioneert de Xperia pro als een ultieme zakentelefoon. De Xperia pro wordt geleverd met functies zoals het veilig synchroniseren van e-mails en kalenders, maar krijgt ook Office Suite Pro mee, zodat je on-the-go je documenten kan bewerken.

Foto's

Beschikbaarheid

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties