Mid-range-toestel Sony duikt op in benchmark-tests

Mid-range-toestel Sony duikt op in benchmark-tests

Freek Ronner

door Freek Ronner

Laatst geüpdatet

Barcelona

De timing van deze nieuwe informatie is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Kortgeleden berichtten we dat Sony geen persconferentie zal geven op het Mobile World Congress in Barcelona. Het was om deze reden dat we dan ook geen aankondiging van de Xperia Z4 of Z4 Compact verwachten. Wel is er vlak voor het opengaan van de beursvloer een korte bijeenkomst voor journalisten en nu deze mid-range telefoon ten tonele is verschenen, roept dat de vraag op of deze misschien wél op de showvloer te bezichtigen zal zijn.

Op onderstaande foto zijn de resultaten van GFXBench te zien. We kunnen hier uit afleiden dat de telefoon voorzien zal zijn van een 5.2 inch HD-scherm (1280 x 720) en draait op een 1,5 GHz octacore Snapdragon 615-chipset met 2 GB aan werkgeheugen. Verder zal het model beschikken over 4 GB intern geheugen, 12- en 5-megapixelcamera's aan respectievelijk de achter- en voorkant, en Android 5.0 Lollipop.

Tenslotte zijn de resultaten van Geekbench hieronder te bewonderen.


Zodra we meer te weten komen over dit nieuwste lid van Sony's telefoonfamilie, lees je het hier op Androidworld.

Bron: GFXBench en Geekbench via MobileCowboys

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk