Sommige Europese bestellers krijgen een gratis Pixel Watch bij Pixel 7 Pro

Sommige Europese bestellers krijgen een gratis Pixel Watch bij Pixel 7 Pro

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Als je Pixel 7 Pro voorbestelt, dan heb je zomaar kans op een gratis Pixel Watch. Het is niet duidelijk voor welke landen deze actie precies geldt, maar er zijnen meerdere landen in Europa die dit aanbod krijgen.

Pixel 7 Pro

Google heeft al een behoorlijke hoeveelheid details onthuld over zijn nieuwe Pixel-producten, maar we horen er donderdag meer over. Echter wordt er ook alsnog genoeg gelekt. Zo blijken diverse Europese landen te kunnen rekenen op een heel gaaf cadeautje bij voorbestellingen van de Pixel 7 Pro. Je krijgt er gewoon een Pixel Watch bij.

Of het ook voor Nederland en België geldt, dat is onbekend. Het zou sowieso gelden in het Verenigd Koninkrijk. De verwachte startprijs van Pixel 7 Pro is 899 euro. Zijn niet-Pro-broertje zou vanaf 649 euro verkrijgbaar zijn. Je krijgt ook een cadeau bij Pixel 7, volgens het gerucht. Dat is namelijk een paar oordopjes (à 219 euro), de nieuwe Pixel Buds Pro, die een goede ruisonderdrukking zouden hebben.

Sommige Europese bestellers krijgen een gratis Pixel Watch bij Pixel 7 Pro

Cadeautje bij je smartphone

Volgens journalist Roland Quandt zullen de Pixel 7 Pro pre-orders worden geleverd met Google's eerste smartwatch, de Pixel Watch. Er wordt al lang naar uitgekeken, deze nieuwe smartwatch met een cirkelvormig ontwerp, een kroon en een knop, Fitbit-integratie en Wear OS 3. Volgens geruchten gaat hij een dag mee op één lading, wat niet per se heel lang is, maar alsnog zal het voor veel Google-fans een hebbeding zijn. Hij kost in Europa waarschijnlijk 379 euro.

De Pixel 7-smartphones en de Pixel Watch worden onthuld op 6 oktober. De telefoons gaan volgens geruchten op 18 oktober in de verkoop en het horloge komt mogelijk op 4 november uit. Het belooft een interessante week te worden.

Gerelateerde artikelen

Zou jij de Pixel 7 Pro eerder aanschaffen wanneer je er gratis een Pixel Watch bij zou krijgen? Deel je mening in de reacties onder artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk