Snapchat-storing: werkt Snapchat niet meer voor jou? (update)

Snapchat-storing: werkt Snapchat niet meer voor jou? (update)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een storing aan de gang bij Snapchat en het is momenteel voor veel gebruikers niet meer mogelijk om Snaps te versturen en te ontvangen. Momenteel heeft Snapchat nog niet gecommuniceerd over problemen. Het is ook niet bekend wanneer er een oplossing komt.

Update 30/09 om 11:15 uur: De Snapchat-problemen lijken te normaliseren, dat blijkt uit de meldingen op Allestoringen die weer afnemen. Hieronder het originele artikel:

Snapchat-storing

De problemen op Snapchat zijn zichtbaar op de website Allestoringen.be, waar duizenden gebruikers in de afgelopen uren een melding hebben gedaan over de technische fout. Snapchat is vrijdag voor gebruikers ontoegankelijk geworden omstreeks 08:00 uur. Op dit moment zijn er nog steeds problemen, dat blijkt uit nieuwe meldingen die blijven binnenkomen.

Op het Snapchat Support-account op Twitter is er nog geen informatie gedeeld over de technische problemen en het is ook onduidelijk wanneer er een oplossing komt. De laatste Snapchat-storing dateert van december 2021 en in oktober van dat jaar kampte de dienst ook wereldwijd met een technisch probleem.

Meldingen op Allestoringen

Meldingen op Allestoringen

Poll

Heb jij last van de storing op Snapchat?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Snapchat? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk