Snapchat-storing: problemen met inloggen en snaps versturen

Snapchat-storing: problemen met inloggen en snaps versturen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is een storing met Snapchat aan de gang. Op het moment van schrijven melden heel wat gebruikers dat ze geen verbinding krijgen met de app en ook geen snaps en berichten kunnen versturen. Het probleem raakt een deel van de Snapchat-gebruikers.

Snapchat-storing

Er stromen steeds meer meldingen binnen van Snapchat-gebruikers problemen ondervinden met de app. Op Allestoringen.nl piekt momenteel het aantal meldingen en het probleem lijkt omstreeks 14:07 uur te zijn begonnen. Niet iedere gebruiker wordt door den Snapchat-storing getroffen, want hier op de redactie werkt de dienst nog voor sommigen.

Gebruikers melden dat de app geen verbinding krijgt met de servers en dat zorgt voor problemen met inloggen, het versturen van Snaps en van berichten. Snapchat heeft vaste webpagina waar je de serverstatus kan controleren en ook het Snapchat Support-account op Twitter krijgen we nog geen informatie over de technische problemen te zien.

Bron: Allestoringen.nl

Bron: Allestoringen.nl

Omdat Snapchat nog geen informatie deelt over de storing, hebben we er voorlopig het raden naar hoe lang de fout nog blijft duren. Snapchat kreeg in oktober nog te maken met een ernstige storing wereldwijd. Op dit moment lijkt de huidige storing zich op een kleinere schaal af te spelen. Heb jij problemen wanneer je Snapchat gebruikt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Meer Snapchat-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Snapchat

Snapchat

Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk