Singles Day in China en dat betekent aanbiedingen, heel veel aanbiedingen

Singles Day in China en dat betekent aanbiedingen, heel veel aanbiedingen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Jaarlijks wordt er op 11 november Singles Day gevierd in China en dat betekent inmiddels dat vele (web)winkels grote kortingen bieden op veel producten uit hun assortiment.

11-11: Singles Day

11 november is voor jou misschien een grote dag, als je een fervent carnavalganger bent, maar internationaal heeft deze dag een veel grotere betekenis. Singles Day werd in China pas echt bekend in 2009, toen de Alibaba-groep hier een groot commercieel evenement van maakte, met vele aanbiedingen. Inmiddels is dit dé dag voor (Chinese) webshops, waar de hoogste omzetten worden gedraaid.

In China kun je inmiddels terecht voor alles wat je maar kunt bedenken en daarbij zijn er ook nog eens vele grote en minder grote webwinkels met elk hun eigen principes, mogelijkheden en opzet. Begin oktober van dit jaar hebben we nog een grote shoppinggids voor jullie in elkaar gedraaid, die je hier kunt vinden.

[readmore articles="186966"]

Aanbiedingen, stuntprijzen en veel voor weinig

Er zijn nogal wat Chinese (web)winkels die jaarlijks flink uitpakken op 11 november en enkele daarvan zijn:

→ Aliexpress 
→ Gearbest 
→ DealExtreme
→ Banggood
→ FocalPrice
→ Lightinthebox 

Via de websites, maar ook via de eigen apps van de winkels kun je nog zo'n 15 uur de beste prijzen vinden voor allerlei producten. Zo zien we op Aliexpress onder andere USB C-kabels in allerlei kleuren en maten en ook kun je daar terecht voor een mooie in-ear headset van Xiaomi.

11-11 Singles Day - Xiaomi

Bij Gearbest vind je allerlei VR-brillen en bij DealExtreme is het ook feest en zien we een mooie action cam. Banggood heeft goede powerbanks in de aanbieding en ook voor een Mi Band 2 kun je daar terecht. FocalPrice heeft ook van alles in de aanbieding, waaronder de ASUS ZenFone 2 of de Lenovo K3.

Xiaomi Mi Band 2

Bij Lightinthebox zien we onder andere een Oukitel-smartphone of een mooie TV-box met Android, zodat je al je content kun afspelen op een groter scherm. Al met al is het zelf dus lekker bekijken waar welke producten in de aanbieding zijn. De speciale aanbiedingen zijn nog uren actief, waardoor je nog heel de avond hebt om de perfecte aankopen te doen!

Heb jij nog een interessante aanbieding gevonden, deel deze dan in de comments!

0 reacties

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk