Screenshot opgedoken van nieuwe Android-versie, of niet...

Screenshot opgedoken van nieuwe Android-versie, of niet...

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android L

Eerder zagen we Android L al voorbijkomen, iets dat kan refereren naar Android Lemon Meringue Pie (Android LMP). Volgens de geleerden zou dat op dit moment de interne naam voor de volgende Android-versie zijn, Android 4.5 of Android 5.0. Er is een screenshot opgedoken in Chromium, een bugtracker, waarin we een aantal elementen van Android zien die we nog nooit eerder zagen.

Zo zien we in de screenshot een hoofdletter L in de taakbalk staan, normaal zien we daar het debugging-icoon staan. Ook is er een nieuwe statusindicator van Chrome te zien voor HTTPS-pagina's, is er een belletje te zien in de statusbar, heeft heeft het pop-up bericht een nieuwe look en het Chrome-venster is niet fullscreen, en 'hangt' onhandig over het scherm. De combinatie van bovenstaande factoren zou wel eens kunnen duiden op een nieuwe Androidversie, maar misschien ook niet...

Google I/O 2014

Elk jaar, voor ontwikkelaarsconferentie Google I/O zwellen de geruchten van nieuwe Android-versies aan. Of we ook daadwerkelijk een nieuwe Android-versie gaan zien, welke dan ook, tijdens Google I/O woensdagavond, is vooralsnog niet bekend. Uiteraard brengen wij live verslag van Google I/O, woensdagavond van 18.00 tot 20.00 uur met aansluitend een extra AW Hangout.

Via

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk