Vermoedelijke Samsung Galaxy S10-screenprotectors hebben geen notch

Vermoedelijke Samsung Galaxy S10-screenprotectors hebben geen notch

Smalle randen

Het eerste dat opvalt als je naar een dergelijke screenprotector kijkt die bedoeld zou zijn voor de aankomende Galaxy S10, is dat de randen zeer smal zijn. Sterker nog, de bezels zouden gezien deze screenprotector aanzienlijk smaller zijn dan Samsung ze ooit heeft gemaakt. Dit zou erop duiden dat het Koreaanse bedrijf met de S10 daadwerkelijk een nieuwe manier zal introduceren om de bezel rondom de selfiecamera weg te werken.

Samsung had al eerder 4 nieuwe manieren gepresenteerd om de dikte van de randen terug te dringen, waaronder de optie om bovenaan in het toestel maar één klein gat te hebben waarin de selfiecamera is verwerkt, het zogenaamde Infinity-O beeldscherm. Er wordt verwacht dat bij in ieder geval één van de Galaxy S10’s deze methode zal worden toegepast. Daarnaast zullen er tenminste nog 3 andere versies van het toestel verschijnen waarbij wellicht op een andere manier ruimte is opgespaard.

Samsung Galaxy S10 screenprotector

Screenprotectors

Aan de screenprotectors kun je ook zien dat de Samsung Galaxy S10 ‘3D glas’ zal hebben, wat concreet inhoudt dat de randen van het scherm rond aflopen. Daarnaast duidt één schermbeschermer erop dat de hoofdtelefoon-jack aan de bovenkant zal zitten, gezien de inkeping die zich daar bevindt. Op andere afbeeldingen schijnt echter geen sprake te zijn van een gat voor de aux-ingang. Dit zou kunnen betekenen dat Samsung komt met een versie zonder en een versie met hoofdtelefoonaansluiting.

Samsung Galaxy S10 Screenprotector

Natuurlijk blijft het onzeker hoe serieus we deze screenprotectors - waar we er waarschijnlijk nog meer van zullen gaan zien - moeten nemen. Desalniettemin blijven we open staan voor alle mogelijke lekken die betrekking hebben tot de Galaxy S10, om op die manier zo snel mogelijk erachter te komen hoe het toestel er in de praktijk uit gaat zien. Voorlopig heeft Samsung informatie over de S10 in ieder geval goed geheim weten te houden.

Via: Sammobile

Samsung Galaxy S10
3400 mAh
6.1 inch - 3040 x 1440 px
128 / 512 GB
Exynos 9820

Meer info

Samsung Galaxy S10
3400 mAh
6.1 inch - 3040 x 1440 px
128 / 512 GB
Exynos 9820

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties