Samsungs nieuwe UV-sterilizer desinfecteert je smartphone in 10 minuten

Samsungs nieuwe UV-sterilizer desinfecteert je smartphone in 10 minuten

Samsung UV-sterilizer

De nieuwe UV-sterilizer van Samsung desinfecteer je je smartphone, oordopjes of bril in nog geen 10 minuten. Het praktische apparaat is makkelijk mee te nemen, dus je gebruikt de UV-sterilizer waar en wanneer je maar wilt.

De UV-sterilizer is uitgebreid getest door de twee onafhankelijke testinstituten Intertek en SGS. Daaruit blijkt dat het apparaat effectief tot 99% van de bacteriën en ziektekiemen doodt, waaronder E. coli, Staphylococcus aureus en Candida albicans. De UV-sterilizer is zo ontworpen dat je de meeste producten die je dagelijks gebruikt er snel en makkelijk mee desinfecteert. Je smartphone past er bijvoorbeeld perfect in.

Samsung UV-sterilizer

Praktisch design

De dubbele UV-lampen in de UV-sterilizer steriliseren zowel de boven- als de onderkant van de voorwerpen die je erin legt. Het apparaat heeft een modern design zodat je het kunt neerzetten waar je maar wilt zonder dat het storend is.

Je zet de UV-sterilizer met één druk op de knop aan of uit. Het apparaat schakelt zichzelf bovendien na 10 minuten automatisch uit, wat handig is als je even iets anders gaat doen. Omdat de UV-sterilizer zichzelf tijdens het reinigen tegelijkertijd draadloos kan opladen, is het apparaat altijd gedesinfecteerd en klaar voor gebruik als je het nodig hebt.

De UV-sterilizer is verkrijgbaar in de Samsung e-store en kost 59,99 euro. Samsung introduceerde onlangs ook zijn Galaxy Sanitizing-dienst. Met deze dienst kun je in bepaalde landen je Samsung Galaxy-telefoon, Galaxy (Active)-watch of de Galaxy Buds laten schoonmaken.

Samsung UV-sterilizer

Lees meer over:
Samsung

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties