'Samsungs foldables overtuigen veel meer nieuwe klanten dan Note-serie'

'Samsungs foldables overtuigen veel meer nieuwe klanten dan Note-serie'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung maakt bekend dat zijn vouwbare telefoons veel meer nieuwe klanten met het merk laten kennis maken dan de Note-serie dat deed. Meer dan dubbel zoveel gebruikers stappen over van een ander merk naar de Galaxy Z Flip 3 of Z Fold 3 vergeleken met de Note-reeks.

Samsung Galaxy Z

Dit jaar konden we vaststellen dat het de goede kant uitgaat met vouwbare smartphones. Niet alleen konden we bij de review van de Galaxy Z Fold 3 en onze testperiode met de Z Flip 3 ontdekken dat de telefoons grote stappen voorwaarts zetten vergeleken met de vorige generatie, maar de verkoopcijfers zijn ook gunstig.

nu zegt Samsung dat de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3 er daarnaast in slagen om meer nieuwe klanten aan te trekken. Mensen die voordien een telefoon van een ander merk op zak hadden. De Galaxy Z Fold 3 weet 150 procent meer van deze nieuwe mensen te overtuigen vergeleken met de Note-serie. Voor de Z Flip 3 is het 140 procent meer, dat meldt Sammobile.

Vouwbare toekomst

Woensdag schreven we over onze verwachte smartphonetrends voor 2022. Meer verschillende merken brengen volgend jaar hun vouwbare toestellen op de markt, want er zijn nog heel wat kansen met foldables. Met Android 12L komt Google ook nog een met een welkome comfortupgrade voor de vouwbare toestellen.

Gerelateerde artikelen

Eerdere stelden geruchten in november dat Samsung nu definitief de aandacht verschuift van de Note-serie naar vouwbare telefoons. Toch blijft de de S Pen wel een belangrijke rol spelen, want hij krijgt voor het eerst een plekje in de behuizing van de aankomende Galaxy S22 Ultra. Dit jaar was er ook al een hoesje voor de Galaxy Z Fold 3 waar je de stylus in kwijt kon.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over vouwbare telefoons? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk