'Samsung werkt al aan Android 6.0 voor Galaxy S6-serie'

'Samsung werkt al aan Android 6.0 voor Galaxy S6-serie'

Marshmallow

De laatste vlaggenschepen van Samsung draaien op Android 5.1.1. Lollipop, maar zullen uiteraard voorzien gaan worden van de nieuwste Androidvariant: 6.0 Marshmallow. Volgens SamMobile werkt Samsung voor de S6, S6 Edge, Note 5 en de S6 Edge+ aan een grote update, maar verdere details hierover zijn nog niet bekend.

Het zou kunnen gaan om een grote update voor Android 5.1.1 Lollipop met onder andere stabiliteitsverbeteringen, maar de website gokt dat Samsung werkt aan de Marshmallow-updates voor deze devices. Het zou namelijk gaan om updates 'die groter zijn dan normaal'. Ook weet SamMobile al te melden dat de firmware voor de S6 Edge van versienummer G925FXXU2COH2 naar G925FXXU3COI6 zal gaan. De stap van U2 naar U3 wijst er op dat er qua interface het één en ander aangepast zal worden en als het een nieuwe update zou zijn voor Android Lollipop zijn grote wijzigingen weer niet aanwezig, waardoor deze stap niet logisch zou zijn.

Ook de Note 4 zal geüpdatet worden naar Android 6.0 Marshmallow, maar wanneer dat zal gaan gebeuren is onbekend. Google zal 29 september de nieuwste versie van Android officieel gaan releasen en daarna zullen we van fabrikanten, waaronder Samsung, vast en zeker hun plannen te horen krijgen wat betreft het updaten van smartphones en tablets naar deze nieuwste versie van Android.

Bron: SamMobile

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties