'Samsung werkt aan nieuwe budget-smartphones Galaxy A04 en A13s'

'Samsung werkt aan nieuwe budget-smartphones Galaxy A04 en A13s'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung werkt achter de schermen hard aan twee nieuwe budgettoestellen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om de Galaxy A04 en de Galaxy A13s. Twee varianten op reeds bestaande toestellen dus. Wat hebben de toestellen ons straks te bieden?

Erg belangrijk voor Samsung

Waar veel smartphoneliefhebbers toch stiekem altijd het meest uitkijken naar de nieuwe vlaggenschepen van de fabrikanten, daar is het de consument die voornamelijk de budget-smartphones opzoekt. Zo was de Samsung Galaxy A12 de best verkochte Android-smartphone van 2021, en hiermee dus meteen een belangrijk toestel voor de Zuid-Koreaanse fabrikant. Ook de opvolger van de Galaxy A12, de Galaxy A13 lijkt het overigens goed te doen. En de Galaxy A12 was een smartphone voor nog geen 180 euro welke zijn taken als smartphone, voor dat geld, redelijk wist uit te voeren. Daniël schreef er in zijn review dan ook onder andere het volgende over:

De doelgroep die de Galaxy A12 wil bedienen, koopt deze telefoon vanwege zijn lage prijs, de lange accuduur, de uitgebreide Samsung-software en het moderne uiterlijk. Ook is de camera een pluspunt, hoewel dat misschien niet eens echt van belang is op een telefoon van onder de 200 euro.

Daniël over de Samsung Galaxy A12

Gerelateerde artikelen

Nieuwe budget-toestellen

Volgens Sammobile is Samsung daarom bezig om zijn portfolio van budgetsmartphones uit te breiden. Volgens de website werkt Samsung nu aan de Galaxy A13s en de A04. Twee toestellen met de modelnummers 'SM-A137F' en 'SM-A045F'. Er is nog niet heel veel over de toestellen bekend, wel wordt er gedacht dat de A04s drie camera's zal meekrijgen en zal beschikken over een 3.5mm audio jack. Verder zou het toestel een Infinity-V-display krijgen. Wat inhoudt dat de notch de 'vorm' van de letter 'V' heeft.

De Galaxy A13s zal verder een variant zijn op de Galaxy A13 en hierdoor veel gaan weghebben van dit laatst genoemde toestel. Waarschijnlijk zal de A13s op enkele vlakken worden verbeterd. Je kunt hierbij denken aan een snellere processor of verbeterde camera's.

Wat vind jij van de 'echte' budgetsmartphones van Samsung? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk