Samsung vormt Euromast om tot 'oplaadpaal'

Samsung vormt Euromast om tot 'oplaadpaal'

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung

Samsung maakt in zijn S6-reeks van toestellen net als veel van de andere huidige toptoestellen gebruik van snellaadtechnologie. Als je je toestel slechts een tiental minuten aan de oplader kunt hangen zorgt dit ervoor dat je de smartphone daarna toch zo'n vier uur kunt gebruiken. De accu's van deze toestellen zijn door deze technologie binnen een kleine anderhalf uur volledig op te laden en de fabrikant heeft nu de Euromast in Rotterdam omgedoopt tot 'oplaadpaal'.

Om reclame te maken voor de snellaadfunctie zijn er een week lang 'snellaad'-projecties op deze 185 meter hoge toren te zien. De projecties zijn gisteravond gestart en zijn weer een nieuwe vorm van reclame maken voor Samsung. De fabrikant staat bekend om zijn grote marketingbudget, niet alleen voor smartphones, maar ook voor andere apparatuur die wordt ontwikkeld door Samsung. Naast het accupercentage, zijn er ook regelmatig projecties te zien waarin termen zoals 'supersnel opladen' en natuurlijk de Galaxy-merknaam voorbij komen, die mensen in de wijde omgeving kunnen zien.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk