Samsung onthult: vijf nieuwe apparaten te verwachten op Unpacked

Samsung onthult: vijf nieuwe apparaten te verwachten op Unpacked

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Unpacked

Samsung houdt binnen iets meer dan twee weken zijn lanceringsevenement waar het de Galaxy Note 20 en Note 20 Ultra gaat voorstellen. Het was al langer bekend dat Samsung meer apparaten wil voorstellen dan alleen zijn vlaggenschipreeks, maar het is voor het eerst dat het bedrijf zelf duidelijke hints geeft over de apparaten die we mogen verwachten.

"Deze zomer stellen we tijdens Galaxy Unpacked vijf krachtige, nieuwe toestellen voor", zo schrijft Samsung in een blogbericht. Daarnaast geeft Samsung ook al hints richting wearables: "Je zal geholpen worden om ten volle van het leven te genieten met deze apparaten in je hand (en in je oor en rond je pols)". Eerder verwees Samsung ook al naar twee aankomende vouwbare telefoons in een teaservideo die het bedrijf recent op Twitter heeft geplaatst.

Beeld van de oortjes

Gelekte renders van de Samsung Galaxy Buds Live

Dit mogen we verwachten

Als we al die informatie samenbrengen, dan komende we tot de conclusie dat we mogelijk de volgende apparaten met mogen verwachten. Tik op de links om de laatste gelekte informatie over elk van deze telefoons of wearables te lezen:

> Samsung Galaxy Note 20-reeks (Note 20 en Note 20 Ultra)

> Samsung Galaxy Watch 3

> Samsung Galaxy Buds Live

> Samsung Galaxy Z Fold 2

> Samsung Galaxy Z Flip 5G

Nu Samsung zelf sterke hints heeft gegeven over de toestellen die het binnenkort wil onthullen, zijn er dus een heleboel puzzelstukken in elkaar gevallen. Al weten we dat het bedrijf ook nog plannen heeft om verder nog meer apparaten aan te kondigen. Zo komt er bijvoorbeeld een high-end tablet met de Galaxy Tab S7 waarvan de eerste renders al zijn gelekt. Wanneer we die mogen verwachten is nog niet duidelijk.

Naar welk apparaat kijk jij het meeste uit? Had je liever nog andere apparaten gezien? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Afbeelding van de vermoedelijke Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk