'Samsung werkt aan vier modellen van de Galaxy S10'

'Samsung werkt aan vier modellen van de Galaxy S10'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Beyond

Al is voor 'ons' niet helemaal de juiste manier van uitdrukken, want een van de Galaxy S10-modellen zal waarschijnlijk niet globaal beschikbaar zijn. Hieronder zien we de vier codenamen die gevonden zijn in het framework van een Android Pie-ROM voor de Samsung Galaxy S9+. De toestellen krijgen de codenamen: beyond0lte, beyond1lte, beyond2lte en beyond25G. Verder zie je ook de letter 'q' opduiken, want dat is een indicator dat de telefoon komt met een Qualcomm-processor, mogelijk de Snapdragon 855. Als er geen q in de naam staat, gaat het om een Exynos-model.

Verder is er ook al informatie uit geruchten opgedoken die we bij aan de modellen kunnen koppelen:

> beyond0lte: 5.8 inch scherm, een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een enkele camera aan de achterkant

> beyond1lte: 5.8 inch scherm en een dubbele camera aan de achterkant

> beyond2lte: 6.44 inch scherm en drie camera's aan de achterkant

> beyond25G: 6.44 inch scherm, drie camera's aan de achterkant en ondersteuning voor 5G-internet

Sasmsung Galaxy s10?

Deze afbeelding is eerder opgedoken over een toestel dat de Galaxy S10 zou kunnen zijn

Lite-variant?

Voorlopig valt het nog af te wachten of we bovenstaande toestellen ook echt zullen zien. Het is plausibel dat Samsung zijn vingerafdrukscanner aan de zijkant plaatst, want dat zal het bedrijf waarschijnlijk ook doen met de nieuwe Samsung Galaxy A7 die volgend jaar gelanceerd zal worden. Anderzijds weten we alleen dat Samsung is begonnen met het ontwikkelen van software voor bovenstaande beyond-toestellen, maar de kans bestaat nog altijd dat het bedrijf een bepaald model niet zal uitbrengen.

Ten slotte is er geweten dat een van de vier modellen niet voor onze markt bedoeld is, maar het is nog speculeren om welke telefoon het precies zal gaan. Ik hoop persoonlijk dat de beyond0lte een model is dat speciaal bedoeld is voor markten als India, China en Zuid-Amerika (waar high-end smartphones onbetaalbaar zijn door hoge taxen). Mogelijk heeft de beyond0 naast de eenvoudigere camera set-up ook een lichtere SoC en gaat het dus om een soort van lite-variant. We zullen nog moeten afwachten tot het voorjaar van 2019 alvorens we het met zekerheid kunnen zeggen.

Via: XDA Developers

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk