Samsung maakt teaservideo rond haat voor Exynos 990-processor

Samsung maakt teaservideo rond haat voor Exynos 990-processor

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung teaset de komt van zijn Exynos 2100 en schrikt daarbij niet terug voor een dosis zelfspot. In een video laat Samsung de teleurgestelde reacties zien van gebruikers ten opzichte van de Exynos 990.

Samsung Exynos 2100-teaser

Op donderdag 14 januari lanceert Samsung de Galaxy S21-reeks, maar vanmiddag om 15:00 uur onthult het bedrijf alvast de chipset die met de nieuwe telefoon komt. Het bedrijf lanceert dan de Exynos 2100, zoals hij naar verwachting heet, en het is de opvolger van de Exynos 990.

Samsung deelt alvast onderstaande teaservideo op YouTube en sociale media, en opvallend is dat Samsung erg open communiceert over de kritiek die het kreeg met de Exynos 990 uit de S20-reeks. Die processor was meetbaar trager dan de Snapdragon-concurrent die in andere markten buiten Europa een plaats kreeg in de S20. Een groep Samsung-fans was niet opgezet met het prestatieverschil tussen de Exynos- en Snapdragon chipset en startte zelfs een petitie. Daarin vroegen ze Samsung om Qualcomm-chipsets te gebruiken.

Samsung zelfzeker?

Samsung reageerde eerder nog ontzet op de petitie, maar dit keer lijkt het bedrijf helemaal van toon te zijn veranderd. Mogelijk is dat omdat het bedrijf ditmaal erg zeker is van de capaciteiten van de Exynos 2100. Samsung lijkt daarom alvast duidelijk te maken dat het zijn lesje heeft geleerd. Eerder hoorden we ook al van twee verschillende bronnen dat de Exynos 2100 ditmaal sneller is dan de Snapdragon 888. Dat nieuws kwam zowel van de bekende geruchtenverspreider Ice Universe als van een Zuid-Koreaanse bron.

Gerelateerde artikelen

Je kan vanaf 15:00 uur de aankondiging van de Exynos 2100 volgen op Samsungs website of in onderstaande video. Op alle informatie rond de S21-reeks blijft het wachten tot aanstaande donderdag. Bekijk hier alvast ons overzicht van alle gelekte informatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk