Samsung test Android 11 voor de Galaxy S10-serie

Samsung test Android 11 voor de Galaxy S10-serie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

One UI 3.0 wordt momenteel door Samsung getest op de Galaxy Note 20- en Galaxy S20-serie, en daar wordt nu de Samsung Galaxy S10 aan toegevoegd.

Samsung Galaxy S10 krijgt One UI 3.0 Beta 

De Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus kunnen in India, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk meedoen aan de testversie van One UI 3.0. Dat meldt Sammobile. De Samsung Galaxy Z Flip 5G werd eerder deze week al aan het bètaprogramma toegevoegd. De Samsung Galaxy S20, S20 Plus, Galaxy S20 Ultra en de Note 20 en Note 20 Ultra werden eerder al aan het bètaprogramma toegevoegd.

Samsung wil met dit bètaprogramma het nieuwe One UI 3.0, dat gebaseerd is op Android 11, testen op verschillende telefoons. Deze telefoons kunnen dus ook rekenen op de stabiele versie van de nieuwe software.

Gerelateerde artikelen

Nieuw in One UI 3.0 Beta 

We hebben al een blik op de nieuwe functies gekregen. Zo komt er als eerste een nieuw paneel voor de snelle instellingen dat je ook makkelijk laat wisselen tussen je media. Verder zijn de meldingen verbeterd, en we krijgen meer informatie in een oogopslag te zien. Samsung pakt dit keer ook echt groots uit met de personalisatiefuncties van Good Lock en Samsung laat je videobellen aan de hand van een AR Emoji, dat is een virtuele avatar die je gezichtsuitdrukkingen nabootst.

Samsung test Android 11 voor de Galaxy S10-serie

Uitrol stabiele versie

Samsung rolt de bèta-software voor deze telefoons alleen in bovengenoemde landen uit. Mocht je een Britse versie van één van bovenstaande telefoons hebben, dan is het mogelijk om de update te installeren. Er zal dan een melding van de update in de Samsung Members-app te zien zijn, vergelijkbaar met eerdere jaren. Als je aan de voorwaarden voldoet en de update is eenmaal beschikbaar, dan kan je hem via het Explore-tabblad aanvragen. Hou er wel rekening mee dat er bugs in de software kunnen zitten, aangezien het om bèta-software gaat.

De stabiele versie van One UI 3.0 zal na de testfase uitgerold worden. Volgens de laatste berichten zijn de gebruikers van de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra als eerste aan de beurt.

Wat denk jij van de verbeteringen in One UI 3.0? Laat het ons weten in de reacties onderaan de website.

Samsung test Android 11 voor de Galaxy S10-serie

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk